Vormgeving

Het (laten) maken van een nieuwe website kan een klus zijn waar je best tegen op kunt zien. Wat wil je laten zien? Wat wil je uitstralen?
Je weet dat je een krachtige website nodig hebt om je mooie merk te laten zien. Misschien wil je je website als portfolio voor klanten gebruiken, waar je met trots naar kunt verwijzen.
Samen gaan we aan de slag om een website neer te zetten die bij jou en je merk past. Eén waarmee je je kunt onderscheiden.
Als grafisch vormgever help ik je om er een mooi geheel van te maken!

Ben je na een tijd toe aan nieuwe foto's en/of andere tekst; dat is in Showit heel gemakkelijk door jezelf te veranderen. Showit is een drag & drop-systeem. Geen moeilijke codering; ik leg het je allemaal uit. 

Contact

jouw website op maat

• Family in Christ Mission Holland •

• Joyce van Nimwegen Fotografie •

• Bloemenstudio Hanneke •

Portfolio

Voorbeelden van websites

Hover voor meer

Hoe werkt het?

Koop je domeinnaam

welk vorm van showit

Websiteplan

Ik ga aan de slag

Live!

1.

2.

3.

4.

5.

Nog geen domeinnaam?
Koop er dan één via
bv. Vimexx

Wat zijn je plannen met je             website? Bekijk
    de prijzen van Showit.

Wat zijn jouw wensen?
We bespreken deze eerst samen voor ik aan de slag ga.

Ik begin met de homepage, zodat jij de sfeer kunt proeven. Als jij blij bent, bouw ik verder.

Koppel je domeinnaam en je website is live!
Of laat mij het doen ;)

hier

Inclusief

Desktop + mobiel geoptimaliseerd

Je website moet er op de desktop en mobiel goed uitzien. Als het nodig is, maak ik twee verschillende versies zodat beide mooi en praktisch zijn. 

SEO-proof

Om Google jouw website goed te laten vinden, moet je website SEO-proof zijn.. Samen gaan we aan de slag om dit voor elkaar te krijgen.

Eigen huisstijl

Jouw eigen huisstijl wordt verwerkt in de nieuwe website, zo past de website goed bij je bedrijf en wordt het één geheel. Dit zorgt voor overzicht en professionaliteit.  

Correctierondes

Natuurlijk moet de website helemaal aan jouw wensen voldoen. Na de feedback op de homepage volgen nog een aantal correctierondes om de website optimaal naar je zin te maken.

Prijs: €1195,- excl. btw

Prijzen

Voor het maken van een complete website start de prijs bij €1195,- (excl. BTW).
Het ontwerpen van een huisstijl + logo kost €395,- (excl. BTW).
Beide zijn aan te vullen met een aantal extra's, die je                    kunt vinden. hieronder

Extra's

Huisstijl + logo

Je huisstijl is het eerste wat klanten van je zien. Deze moet daarom goed bij je passen. Een logo staat waar jij en je merk voor staan. Het perfecte kleurenpallet en de juiste lettertypes zijn belangrijk voor je uitstraling. Als je dit toepast op je website, je documenten en je socials geeft dat eenheid, duidelijkheid en een professionele uitstraling! 

Prijs: €359,- excl. btw

Website live

Is het niet mogelijk om zelf je website live te zetten? Zijn DNS-settings niets voor jou? Als je een domeinnaam bij Vimexx hebt, is het bij de prijs inbegrepen. Je kunt via een verhuistoken evt. je domein verhuizen

Fotoshoot

Professionele foto's zijn een must voor je website. Het laat je merk en jezelf zien op de juiste manier. Foto's zijn er om de tekst te verduidelijken, maar ook om je website een look & feel te geven. Laat fotograferen nou mijn andere grote passie zijn!

Prijs: in overleg

Tekst optimaliseren

Wil je dat ik met je meekijk naar de tekst voor de website? Laat het me weten, dan maken we een passend plan! Ook is het mogelijk om een externe tekstschrijver in te huren die dit van je overneemt.

Prijs: in overleg

Link tree

Een mooie landingspagina vanuit je link in bio. Je komt in een keuzemenu in plaats van direct op de homepage van je website. Ik maak er één in de huisstijl van je website.

Prijs: €20,- excl. btw