Webdesign

een website die meer zegt.

Klaar voor iets moois

Klaar voor iets moois

Klaar voor iets moois

Klaar voor iets moois

Het (laten) maken van een nieuwe website kan een klus zijn waar je best tegen op kunt zien. Wat wil je laten zien? Wat wil je uitstralen?
Je weet dat je een krachtige website nodig hebt om je mooie merk te laten zien. Misschien wil je je website als portfolio voor klanten gebruiken, waar je met trots naar kunt verwijzen.
Samen gaan we aan de slag om een website neer te zetten die bij jou en je merk past. Eén waarmee je je kunt onderscheiden.
Als grafisch vormgever help ik je om er een mooi geheel van te maken!

Ben je na een tijd toe aan nieuwe foto's en/of andere tekst; dat is in Showit heel gemakkelijk door jezelf te veranderen. Showit is een drag & drop-systeem. Geen moeilijke codering; ik leg het je allemaal uit.

Op maat voor jou

Op maat

Dynamisch

Stabiel

Creatief

Showit

Een website met veel info voor een mooie stichting

Een website vol met prachtig portfoliomateriaal

Een website met alles wat je bedrijf te bieden heeft

Portfolio

ontdek eerder gemaakte websites

• Bloemenstudio Hanneke •

• Joyce van Nimwegen Fotografie •

• Family in Christ Mission Holland •

Hover voor meer!

Hoe werkt het?

meer weten

Koop je domeinnaam

welk vorm van showit

Websiteplan

Ik ga aan de slag

Live!

1.

2.

3.

4.

5.

Nog geen domeinnaam?
Koop er dan één via
bv. Vimexx.

  Wat zijn je plannen met je           website? Bekijk
       de prijzen van Showit.

Wat zijn je plannen met je website? Bekijk      
de prijzen van Showit.

hier

Wat zijn jouw wensen?
We bespreken deze eerst voor ik aan de slag ga.

Ik begin met de homepage, zodat jij de sfeer kunt proeven. Als jij blij bent, bouw ik verder.

Koppel je domeinnaam en je website is live!
Of laat mij het doen ;)

 inclusief bij je website

Joyce van nimwegen fotografie

'Heel blij met mijn nieuwe website die Ingeborg heeft gebouwd! Ingeborg denkt mee in alle facetten van het proces en het contact is laagdrempelig. Het gevoel dat je wil krijgen bij je website staat centraal en met Ingeborg haar kennis en creativiteit weet ze dit om te zetten naar een website die helemaal bij je past!'

Unite photography

Ingeborg is een heel fijn en relaxed persoon om mee samen te werken. Ze heeft geduld, is vriendelijk en snapt je wensen. Ingeborg heeft voor mij een prachtige werkzame website gebouwd waar ik erg tevreden mee ben!

Bloemenstudio Hanneke

Ingeborg heeft de website voor mijn bedrijf gebouwd. Ze heeft mijn wensen goed vertaald in een prachtig vormgegeven site. Ook kwamen er van haar kant mooie ideeën en plannen. Het is prettig om met haar samen te werken.

reviews

Desktop + mobiel geoptimaliseerd

Je website moet er op de desktop en mobiel goed uitzien. Als het nodig is, maak ik twee verschillende versies zodat beide mooi en praktisch zijn. 

SEO-proof

Om Google jouw website goed te laten vinden, moet je website SEO-proof zijn. Samen gaan we aan de slag om dit voor elkaar te krijgen.

Eigen huisstijl

Jouw eigen huisstijl wordt verwerkt in de nieuwe website, zo past de website goed bij je bedrijf en wordt het één geheel. Dit zorgt voor overzicht en professionaliteit.  

Correctierondes

Natuurlijk moet de website helemaal aan jouw wensen voldoen. Na de feedback op de homepage volgen nog een aantal correctierondes om de website optimaal naar je zin te maken.

Prijs: €2495,- excl. btw

Inclusief

Tot zes pagina's

Op zes pagina's kun je veel van jezelf en bedrijf of merk laten zien. We maken een uniek design dat je klanten aanspreekt. Heb je meer pagina's nodig, dan maak ik een passende offerte voor je.

Extra's

Een mooie landingspagina vanuit je link in bio. Je komt in een
keuzemenu in plaats van direct op de homepage van je
website. Ik maak er één in de huisstijl van je website.
PRIJS: €50,- EXCL. BTW

Fotoshoot

Linktree

Professionele foto's zijn een must voor je website. Het laat je
merk en jezelf zien op de juiste manier. Foto's zijn er om de
tekst te verduidelijken, maar ook om je website een look & feel
te geven. Laat fotograferen nou mijn andere grote passie zijn!
20% korting op de fotoshoot voor je website als je die er gelijk bij boekt.
PRIJS: IN OVERLEG

Professionele foto's zijn een must voor je website. Het laat je merk en jezelf zien op de juiste manier. Foto's zijn er om de tekst te verduidelijken, maar ook om je website een look & feel te geven. Laat fotograferen nou mijn andere grote passie zijn!
20% korting op de fotoshoot voor je website als je die er gelijk bij boekt.
PRIJS: IN OVERLEG

Een mooie landingspagina vanuit je link in bio. Je komt in een keuzemenu in plaats van direct op de homepage van je website. Ik maak er één in de huisstijl van je website.
PRIJS: €50,- EXCL. BTW

Huisstijl + logo

website live

Je huisstijl is het eerste wat klanten van je zien. Deze moet daarom
goed bij je passen. Een logo staat waar jij en je merk voor staan. Het
perfecte kleurenpallet en de juiste lettertypes zijn belangrijk voor je
uitstraling. Als je dit toepast op je website, je documenten en je socials
geeft dat eenheid, duidelijkheid en een professionele uitstraling! 
PRIJS: €359,- EXCL. BTW

Je huisstijl is het eerste wat klanten van je zien. Deze moet daarom goed bij je passen. Een logo staat waar jij en je merk voor staan. Het perfecte kleurenpallet en de juiste lettertypes zijn belangrijk voor je uitstraling. Als je dit toepast op je website, je documenten en je socials geeft dat eenheid, duidelijkheid en een professionele uitstraling! 
PRIJS: €359,- EXCL. BTW

Is het niet mogelijk om zelf je website live te zetten? Als je een domeinnaam bij Vimexx hebt, doe ik het en is het bij de prijs inbegrepen. Je kunt via een verhuistoken evt. je domein verhuizen.

Is het niet mogelijk om zelf je website live te zetten? Als je een
domeinnaam bij Vimexx hebt, doe ik het en is het bij de prijs
inbegrepen. Je kunt via een verhuistoken evt. je domein verhuizen.

Dit is wat voor mij! of wil je meer weten?

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Hoe werkt het bouwen van een nieuwe website?

Een nieuwe website moet echt bij jou en je bedrijf passen, daarom starten we altijd met een (online) koffietje. Tijdens onze eerste of tweede afspraak gaan we samen op zoek naar de zaken die voor je bedrijf echt belangrijk zijn. De website moet je leven tenslotte makkelijker maken en het bedrijf verder laten groeien. Vaak is het handig om dat te doen aan de hand van een door jou gemaakt moodboard. 
Wanneer precies duidelijk is wat je wilt, begin ik met het maken van de homepage. Op het moment dat je daar blij van wordt, bouw ik verder.
Ik vraag je eerst om wat startinformatie aan te leveren, dan heb je meer het gevoel dat het jouw eigen website wordt.
Het bouwen gebeurt op een bouwlocatie, zodat je huidige website gewoon online blijft staan. Als de website staat, vraag ik je om je feedback. Je geeft dan aan wat je mooi vindt en wat je graag nog anders zou willen zien en daar ga ik vervolgens weer mee aan de slag. Zo weet je zeker dat je nieuwe website precies zo is gebouwd als jij dat wilt. In principe zijn er drie correctie-rondes.

Hoe lang duurt het?

Hoelang het bouwen van je website in beslag neemt, hangt af van de grootte en complexiteit van je nieuwe website. Ook de snelheid van aanleveren van bv. de foto’s en de tekst hebben invloed op de snelheid. Als je alles in één keer zou aanleveren, duurt het ongeveer vier weken.

Maak je alleen Showit-sites?

Omdat ik zo verliefd ben op Showit maak ik alleen websites in Showit. Showit is een heel stabiel systeem, zonder andere plug-inns. 
Het maken van een versie voor de desktop en je mobiel is standaard. Op beide moet het er mooi uit zien. 
Er is een ingebouwde SEO, zodat je goed vindbaar bent voor Google. 
Showit is ooit ontworpen voor fotografen en daarom snel in het laden van afbeeldingen. Dit houdt de bezoeker op je site. 
De hosting is bij de prijs inbegrepen. En wat ook heel prettig werkt, mocht er toch iets aan de hand zijn, is hun support-afdeling. Ze antwoorden snel en vakkundig. 
En heel belangrijk; je kunt er al je creativiteit in kwijt! Alles is in te richten zonder code, waardoor je het onderhoud van je website gewoon zelf kunt doen. En heel fijn; je zit niet vast aan de bekende blokjes, het is een echt drag&drop-systeem.
De prijzen voor Showit vind je 

hier.

Wat kost het maken?

Elke ondernemer heeft andere wensen, daarom is het lastig om standaard prijzen te hanteren voor het maken van een website. De vanaf prijs is €2495,-. Het zit hem voornamelijk in de functionaliteiten, de grootte van de website en het werk wat je uitbesteedt of zelf doet. Samen met jou ga ik graag op zoek naar de beste oplossing voor jou!

Kan ik zelf mijn site aanpassen?

Dat is heel handig geregeld. Je hebt geen codes nodig om aanpassingen te doen. Je kunt heel makkelijk een foto vervangen, de tekst veranderen, toch nog even een item verschuiven zonder dat er iets kapot gaat. 

Is een webshop mogelijk?

Zeker weten! Er wordt een koppeling gemaakt met Shopify. Waar je ook weer alles kunt inrichten met je eigen huisstijl.

Hoe scoort Showit op Google?

SEO is voor veel ondernemers iets lastigs en onbekends. Showit maakt het je makkelijk! Alle basic tools voor de SEO van je website worden aangeboden op een super simpele manier.

Staat je vraag er niet bij?

Vul dan het                                in en ik beantwoord hem graag!

contactformulier