Moments
 turns

to

memories

Foto
shoot

Foto's zijn voor altijd. Ze zetten het leven even op pauze. Of je met je familie, vrienden of met je kersverse baby op de foto gaat, foto's geven een blijvende herinnering. Geef ze een plek aan de muur, maak er album van. Dan geniet je nog meer dan wanneer ze alleen op de computer staan.
Mooie beelden met soms een creatief randje. 

Je kunt kiezen tussen twee verschillende shoots; GROOT en MINI. Het verschil zit hem in de duur en daarmee in de hoeveelheid foto's. Je kiest in beide gevallen de mooiste uit en ik stuur je ze in HR-formaat op. Hieronder vind je meer informatie. Wil je meer weten, neem gerust contact op.

Mooie beelden van

Lees en bekijk hier de familie-blog!

jullie als familie

het groeiende wonder in jou

het prille nieuwe leven

een puur portret

jou in je business 

Levendige foto's,
die wil ik graag maken. Waar jullie te zien zijn zoals je bent. Mooie beelden, soms met een creatieve twist.

Puur
is mooier dan perfect

Familie.

Zwanger.

Nieuw leven.

Branding.

Klik hier voor Meer foto's

Groot

Fotoshoot

€299,-

Pakketprijs

+ We maken mooie foto's in     
   ongeveer 1,5 uur

+ Binnen drie weken stuur ik
   jullie minimaal 40 foto's in 
   een online galerij

+ Jullie kiezen de 30 mooiste,
  die je digitaal ontvangt

+ Extra foto's zijn achteraf bij te
   bestellen

+ We maken mooie foto's in ongeveer 1,5 uur

+ Binnen drie weken stuur ik jullie minimaal 40 foto's in een online galerij

+ Jullie kiezen de 30 mooiste, die je digitaal ontvangt

+ Extra foto's zijn achteraf bij te bestellen

Info

Heb je altijd al eens mooie foto's willen hebben van jezelf, je familie of met je vriend(in)? Het lijkt me heel leuk om jouw/jullie verhaal vast te mogen leggen!

Alle tijd om samen herinneringen te maken. Dat kan op het strand zijn, thuis, dwalend door de stad of welke prachtige plek dan ook. 

bij een brandingshoot is dit excl. btw

Mini

Fotoshoot

€199,-

Pakketprijs

+ We maken mooie foto's in
   ongeveer een 0,5-1 uur

+ Binnen drie weken stuur ik
   jullie minimaal 20 foto's in 
   een online galerij

+ Jullie kiezen de 10 mooiste,
  die je digitaal ontvangt

+ Extra foto's zijn achteraf bij te
   bestellen

+ We maken mooie foto's in ongeveer 0,5-1 uur

+ Binnen drie weken stuur ik jullie minimaal 20 foto's in een online galerij

+ Jullie kiezen de 10 mooiste, die je digitaal ontvangt

+ Extra foto's zijn achteraf bij te bestellen

Info

Heb je altijd al eens mooie foto's willen hebben van jezelf, je familie of met je vriend(in)? Het lijkt me heel leuk om jouw/jullie verhaal vast te mogen leggen!

Herinneringen maken in wat minder tijd, wellicht past dit beter. OOk dit kan binnen en/of buiten. Ik ga graag mee.

bij een brandingshoot is dit excl. btw

Veel gestelde vragen

Hoe boek ik een shoot?

Wat super leuk dat jij een shoot wilt boeken! Je kunt me een berichtje via de        , via mijn Instagram                             sturen of het                                invullen. Het is handig als je aangeeft wanneer je de shoot wilt plannen, dan kan ik kijken of er een plekje vrij is in de agenda. Ik ben ook benieuwd met hoeveel personen jullie komen en wat voor soort shoot je wilt reserveren. Heb je verder nog vragen, dan kun je ze altijd stellen!

mail

@fonkelfabriek

contactformulier

Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt als jullie online galerij beschikbaar is met alle nabewerkte foto's. Meestal is dat binnen drie weken na de fotoshoot.

Wat trek ik aan?

De foto’s worden het meest mooi als jullie je kleding op elkaar afstemmen, bijvoorbeeld door iedereen uit drie kleuren te laten kiezen. Ik heb er ook een blog over geschreven,                  Kom je er alsnog niet uit? Je mag mij altijd foto’s van je outfit sturen. Ik kijk met liefde met jullie mee!

kijk hier.

Krijgen we ook de RAW-foto’s?

Als fotograaf selecteer ik zorgvuldig de beste foto’s en bewerk die vervolgens na (kleur, compositie, belichting etc.). De digitale beelden ontvangen jullie in jpg. RAW-bestanden worden niet vrijgegeven. Foto’s voor social media mogen later niet anders bewerkt worden of uitgesneden zonder expliciete toestemming.

Hoe werkt het auteursrecht?

Het auteursrecht op de foto’s ligt bij FonkelFabriek. Als klant ontvang je een licentie om de beelden vrij te mogen gebruiken zolang dit niet commerciële activiteiten betreft. Twijfel je over het gebruik, mail me en we komen er vast uit. Lees         meer over wat auteursrecht precies inhoudt.

hier

Wat doen we bij slecht weer?

Het hoeft niet persé zonnig te zijn voor mooie foto’s, zolang het maar droog is. Maar wanneer het weer echt niet meewerkt, bijvoorbeeld omdat het regent, dan verplaatsen we de shoot.

Staat je vraag er niet bij?

Vul dan het                                in en ik beantwoord hem graag!

contactformulier

Let me still time for you

Linda

We kijken terug op een mooie shoot en vonden het contact met jou gedurende het hele proces erg fijn. Tijdens de shoot sloot je goed bij ons aan waardoor we konden ontspannen. 
De foto's zijn mooi en we hebben er meerdere mensen blij mee gemaakt ♡

Alina

Al een aantal keer heeft Ingeborg ons gezin op de foto gezet! Ze heeft altijd leuke ideeën om de liefde van het gezin op een leuke en ontspannen manier vast te leggen! Hierdoor zitten er naast veel mooie foto's echt toppers van plaatjes tussen! Het is gezellig en Ingeborg heeft een fijne klik met de kids! We zijn elke keer blij met het resultaat en zullen Ingeborg vast nog vaker zien!

Joanne

Zo fijn was onze newbornshoot met Ingeborg bij ons thuis!
In alle rust deden wij gewoon ons 'ding', zonder het gevoel te hebben te moeten poseren. Het was ontspannen, gezellig en een prachtig resultaat!

Patricia

Wat een prachtige foto's hebben wij van Ingeborg gekregen van onze familie fotoshoot. Het is niet de eerste keer dat Ingeborg foto's van ons maakte en het is wederom weer goed bevallen. Ingeborg weet wat leuke plekjes zijn voor mooie achtergronden, ze krijgt iedereen er ongedwongen op. Dik tevreden weer!

Reviews

Mag ik jouw
herinnering vastleggen?

Memories

Een aantal keer per jaar organiseer ik portretdagen. Deze data staan nog niet vast. Als je als eerste op de hoogte wil zijn wanneer er nieuwe data zijn, kun je hier je emailadres achter laten. Dan zit je in de eerste mailing met alle info.

Portret

Puur

De glimlach en de peinzende blik.. En alle blikken die maar denkbaar zijn.
Voor iedereen die graag een portret wil. Hang je hem aan je eigen muur of geef je hem weg? Een mooie plek verdient hij zeker! Puur; soms ongedwongen, soms meer gestyled.

Leuk, bedankt!
Je zit bij de eerste mailing voor de volgende portretdagen.

Portret

Puur