een zonnige dag in november

familieshoot

blog

Op een mooie zonnige middag in november heb ik met dit gezin afgesproken op de parkeerplaats bij een leuk park. Ik maak kennis met hun drieën. Wat een vrolijke mensen zijn dit! Samen met hun dochter gaan we op pad het park in. Mooie herfstkleuren om ons heen. Er is genoeg variatie in het park; bruggetjes, mooie paadjes, romantische bogen, water.
We starten met een meer standaard familieportret en maken hier wat variaties op. Als we verder lopen, komen we de bogen tegen; een perfecte achtergrond voor wat samen-foto’s. Dochter in de meegebrachte kinderwagen. Omdat ze zo vrolijk zijn, durf ik het wel te vragen. Na m’n vraag springt ze direct op zijn rug! Dit zorgt wel voor spontane beelden. 
Tijdens onze wandeling komen alle combinaties wel aan bod; mama en dochter, papa en dochter en natuurlijk ook het mooie meisje alleen. Zittend en liggend op het kleedje, wat weer een mooi contrast geeft met de rode herfstbladeren. Ook gooit papa nog met bladeren, herfster wordt het niet. Knuffelend komen ze deze shoot wel door. De hele tijd hangen de jassen over de wagen, wat een heerlijkheid in november!

in de herfst..

Bekijk de foto's